Bank herstofferen Alphen aan den Rijn

Easy Stoffering staat voor u klaar

Bank herstofferen Alphen aan den Rijn

Heeft u een mooie bank die heerlijk zit? Maar is deze verouderd, beschadigd of versleten? Dan is het niet direct nodig om een nieuwe bank aan te schaffen. U kunt uw bank namelijk ook opnieuw laten stofferen door de experts van Easy Stoffering! Wij geven uw meubelen een tweede leven door ze in een nieuw jasje te steken. Wij repareren de beschadigingen en voorzien uw meubelen van een mooie nieuwe stoffering. Zo is uw inboedel zo goed als nieuw, zonder dat u hoeft te investeren in nieuwe meubelen! Dus wilt u uw eetkamerstoelen, bed, poef, fauteuil of bank laten herstofferen in Alphen aan den Rijn en omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bank herstofferen [pb-city]

Onze werkwijze

Het ervaren team van Easy Stoffering werkt uitsluitend met de mooiste stoffen van de beste merken, denk hierbij aan Leolux, Giorgetti, Cassina en Artifort. Nadat u contact met ons heeft opgenomen plannen wij zo nodig een afspraak met u in, waarin u al uw wensen met ons kunt bespreken. We bekijken de huidige style van uw woning en gaan vervolgens aan de slag met het uitkiezen van de beste stoffen. Na uw akkoord starten we met het stofferen van uw inboedel. Benieuwd naar ons werk? Bekijk de before en after foto’s van eerdere projecten via deze link. Wilt u uw bank herstofferen in Alphen aan den Rijn en omgeving? Easy Stoffering staat voor u klaar!

Bank herstofferen Alphen aan den Rijn : laat het ons weten!

Wij staan open voor iedere klus in het kader van stofferen, restaureren en meubelreiniging. Van een kleine klus voor een particuliere consument, tot het (her)stofferen van de volledige inboedel van een horecaonderneming. Ook stofferen wij regelmatig jachten en caravans. Het team van Easy Stoffering is van alle markten thuis! Kunnen wij u van dienst zijn? Laat het ons dan weten en neem contact met ons op. We staan u graag te woord.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

    Wij helpen u graag verder!

    Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

    Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!