Bank opnieuw laten bekleden Bodegraven

Easy Stoffering staat voor u klaar

Bank opnieuw laten bekleden Bodegraven

Heeft u een mooie bank die heerlijk zit? Maar is deze verouderd, beschadigd of versleten? Een nieuwe bank kost veel geld. Daarnaast is het ook helemaal niet nodig om direct een nieuwe bank aan te schaffen. U kunt de bank namelijk ook opnieuw laten bekleden door de professionals van Easy Stoffering in Bodegraven en omstreken! Wij geven uw meubelen een tweede leven door ze in een nieuw jasje te steken. Benieuwd naar ons werk? Bekijk dan de before en after foto’s van eerdere projecten.

Bank opnieuw laten bekleden [pb-city]

Hoe gaat het bekleden van een bank in zijn werk?

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, plannen wij zo nodig een afspraak met u in. Tijdens deze afspraak kunt u uw wensen kenbaar maken en een nieuwe stof uitkiezen. Uiteraard adviseren wij u graag bij het kiezen van de juiste stof met oog op uw interieur. Het ervaren team van Easy Stoffering werkt uitsluitend met de mooiste stoffen van de beste merken, zoals Leolux, Giorgetti, Cassina en Artifort. Na uw akkoord gaan we aan de slag met het stofferen van uw bank. Wij repareren eventuele beschadigingen en voorzien uw bank van een mooie nieuwe stoffering. Zo is uw bank weer zo goed als nieuw, zonder dat u hoeft te investeren in nieuwe meubelen! Kortom: een goede keuze voor de portemonnee én het milieu.

Bank herstofferen Bodegraven : laat het ons weten!

Wilt u uw bank in Bodegraven opnieuw laten bekleden door een professional? Wij staan open voor iedere klus in het kader van stofferen, restaureren en meubelreiniging. Van een kleine klus voor een particuliere consument, tot het (her)stofferen van de volledige inboedel van een horecaonderneming. Het team van Easy Stoffering is van alle markten thuis! Kunnen wij u van dienst zijn? Laat het ons dan weten en neem contact met ons op.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

    Wij helpen u graag verder!

    Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

    Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!