Bank reinigen Nootdorp

Easy Stoffering staat voor u klaar

Bank reinigen Nootdorp

Heeft u ook zo’n fijne bank? Een goede film met een glas wijn en een lekkere maaltijd staat natuurlijk garant voor het perfecte relaxavondje thuis. Maar wat als u per ongeluk wat wijn op uw gestoffeerde bank of fauteuil morst? Of op een restje chocola bent gaan zitten, wat nu helemaal in de bekleding getrokken is? Een simpel doekje eroverheen halen zal helaas niet veel verschil maken. Dieptereiniging is wél in staat om deze hardnekkige vlekken aan te pakken. Voor het laten reinigen van uw bank in Nootdorp bent u bij Easy Stoffering aan het juiste adres.

Bank reinigen [pb-city]

Dieptereiniging voor al uw gestoffeerde meubels

Hoewel u een vlek er soms wel uit kan krijgen, blijft er altijd wat zichtbaar. Met dieptereiniging wordt dit residu uit de bekleding verwijderd, waardoor uw bank er weer als nieuw uit zal zien. Dieptereiniging is een techniek waarbij er een mengsel van een specialistisch reinigingsmiddel en water over de bekleding gesproeid wordt. Al onze reinigingsproducten zijn 100% biologisch afbreekbaar en onschadelijk voor mens, dier en natuur. Vervolgens trekt dit middel in en wordt het weer opgezogen, samen met al het vuil dat in de bekleding is gaan zitten. In combinatie met de juiste schoonmaakproducten straalt uw bank weer binnen de kortste keren. Zo draagt het reinigen van uw bank in Nootdorp bij aan jarenlang plezier van uw meubel.

Ook uw bank in Nootdorp laten reinigen door Easy Stoffering?

Easy Stoffering zorgt er graag voor dat uw bank er weer als nieuw uit komt te zien. Op transparante wijze komen wij graag bij u langs in Nootdorp om uw bank tot in de kern te reinigen. Afhankelijk van de soort en hevigheid van de vlek en de stof maken wij gebruik van onze reinigingsproducten en technieken van Easy Stoffering. Hiermee bent u ervan verzekerd dat er geen onnodige schade kan ontstaan aan de stof van uw bank. Dieptereiniging is een klus die is weggelegd voor een professional, maar dan kunt u weer genieten van een volledig schoongemaakte bank! Maak nu uw afspraak en geniet zo snel mogelijk weer van uw bank.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

    Wij helpen u graag verder!

    Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

    Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!