Bekleden bankstel Berkel en Rodenrijs

Easy Stoffering staat voor u klaar

Bekleden bankstel Berkel en Rodenrijs

Wanneer uw bank nog goed is, maar hij door de jaren heen beschadigingen heeft opgelopen of (deels) versleten is, is het lang niet altijd nodig om een nieuwe bank te kopen. Juist niet! U kunt uw oude vertrouwde bank behouden, door hem door ons in een nieuw jasje te laten steken. Ook wanneer uw huidige bank niet meer bij uw interieur past is het bekleden van uw bankstel in Berkel en Rodenrijs een hele goede oplossing! Wij van Easy Stoffering zijn experts op het gebied van meubelstoffering, meubel- en antiekrestauratie en meubelreiniging. Maar ook voor specifiekere projecten zoals het compleet stofferen van uw jacht of caravan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bekleden bankstel [pb-city]

Bekleden bankstel Berkel en Rodenrijs door de specialisten van Easy Stoffering

Wanneer u uw bankstel door onze specialisten laat bekleden bent u verzekerd van professioneel werk. Ons team heeft jarenlange ervaring in de wereld van meubelstoffering en proberen onze kennis en werkzaamheden altijd te verbreden. Zo zijn wij inmiddels niet alleen experts op het gebied van het stofferen van meubels, maar kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld een goede dieptereiniging van uw bank, bed, tapijt of stoelen. Wij staan voor het duurzaam gebruik van uw inboedel, door het bekleden van uw bankstel Berkel en Rodenrijs zorgt u ervoor dat uw meubelen langer meekunnen, omdat deze steeds weer in een nieuwe look gestoffeerd worden. Easy Stoffering geeft uw meubelen een tweede leven!

Een afspraak maken?

Heeft u een mooie klus voor ons? Aarzel dan niet en neem even contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op de telefoonnummers 079-3620847 of 06-53123555. En uiteraard kunt u ons ook mailen via info@easy-stoffering.nl. We staan u met veel plezier te woord en hopen uw meubels in een nieuw jasje te kunnen steken, door het bekleden van uw bankstel Berkel en Rodenrijs , stoel of andere meubels.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

    Wij helpen u graag verder!

    Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

    Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!