Herstofferingen Bleiswijk

Easy Stoffering staat voor u klaar

Herstofferingen Bleiswijk

Heeft u meubels die er, na veelvuldig gebruik, niet meer zo mooi uitzien? Of meubels die zelfs kapot zijn? In plaats van nieuwe meubels aanschaffen, kunt u ook er ook voor kiezen om ze eens grondig aan te laten pakken door een professional. Bij Easy Stoffering bent u aan het juiste adres voor allround service op het gebied van herstofferingen in Bleiswijk en meubelherstel. Ook voor het grondig en professioneel reinigen van uw meubilair staan wij klaar met de beste apparatuur en milieuvriendelijke technieken.

Herstofferingen [pb-city]

Allround service

De beste manier om zo lang mogelijk te kunnen blijven genieten van uw meubilair, is om het regelmatig te laten reinigen door professionals. Wij gebruiken hiervoor speciale apparaten die tot diep in de stof kunnen reinigen. Zo zijn uw meubelstukken niet alleen op het oog een stuk schoner, maar zijn de bacteriën die diep in de stoffen zitten ook snel verleden tijd. Mocht herstoffering toch nodig zijn, zijn wij in staat dit te doen met alle precisie. Dankzij ons uitgebreide aanbod aan kwalitatieve stoffen van diverse merken zit er altijd wel een stof voor u bij. Heeft u beschadigde antieke meubels? Dan kunnen onze specialisten ze weer restaureren. Kortom: bij Easy Stoffering kunt u terecht voor meer dan alleen herstofferingen van diverse meubels in Bleiswijk en omstreken!

Laat uw herstofferingen in Bleiswijk aan ons over

Heeft u een mooie klus voor ons in het kader van antiekrestauratie, meubel-/tapijtreiniging of herstofferingen in de buurt van Bleiswijk en omstreken? Bel of mail ons, of vul het digitale contactformulier in dat u vindt op onze website. Bent u benieuwd naar herstofferingen die we al hebben afgerond, zodat u een beeld kunt vormen bij onze werkzaamheden en kwaliteiten? Bekijk de voor-en-na-foto’s van diverse werken dan op de website. We staan u graag te woord en gaan met veel plezier voor u aan de slag!

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

    Wij helpen u graag verder!

    Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

    Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!