Hotels reinigen Berkel en Rodenrijs

Easy Stoffering staat voor u klaar

Hotels reinigen Berkel en Rodenrijs

Gastvrijheid en het de klant gemakkelijk maken, dat is waar het bij hotels om gaat. Een ontzettend belangrijk aspect hiervan is netheid en hygiëne. De manier om dit te blijven waarborgen is om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen voor het reinigen van hotels in Berkel en Rodenrijs en omstreken. Dieptereiniging, waarbij de schoonmaakmiddelen verder dringen dan alleen het oppervlak, kan worden toegepast op tapijten, vloerkleden, banken, stoelen en zelfs matrassen. Door regelmatig dieptereiniging toe te passen, zorgt u ervoor dat uw klanten kunnen genieten van maximale hygiëne en een schoon en comfortabel gevoel. Easy Stoffering helpt u graag om het beste naar boven te halen en uw klanten de fijnste overnachting te bieden.

Hotels reinigen [pb-city]

Van matras tot tapijt en van barkruk tot loungebank

Een hotelkamer is voor veel mensen een uitvalsbasis; een tijdelijk huis. Er wordt geleefd, geslapen, gedronken en gegeten. Maar met leven komt ook viezigheid: dode huidcellen worden achtergelaten, het zweet trekt in het matras, modder van de schoenen komt op het tapijt terecht, een kopje koffie wordt gemorst. De reguliere schoonmaakronde na het uitchecken is dan niet genoeg. Een regelmatige dieptereiniging door Easy Stoffering zorgt ervoor dat uw hotelkamers spik-en-span worden onderhouden. Tijdens het reinigen van hotels in Berkel en Rodenrijs wordt er een reinigingsmiddel over de stof gespoten en geborsteld. Hierdoor kunnen de vuiltjes vervolgens losweken en makkelijk worden opgezogen, waardoor het meubel of het tapijt van binnenuit wordt gereinigd.

Ook uw hotels in Berkel en Rodenrijs laten reinigen door Easy Stoffering?

Of het nu gaat om alle matrassen of een enkele bank, Easy Stoffering is in te schakelen voor al uw schoonmaakbehoeften voor uw hotel. Onze reinigingstechnieken zijn van hoge kwaliteit en onze producten zijn 100% biologisch en afbreekbaar, waardoor Easy Stoffering op milieuvriendelijke wijze ervoor zorgt dat uw hotelkamers binnen de kortste keren weer als nieuw eruit zullen zien. Maak nu uw afspraak en laat uw hotels in Berkel en Rodenrijs reinigen door de professionals van Easy Stoffering.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

    Wij helpen u graag verder!

    Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

    Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!