Matras reinigen Bleiswijk

Easy Stoffering staat voor u klaar

Matras reinigen Bleiswijk

We spenderen ongeveer een derde van ons leven op ons matras. Het is dan ook niet vreemd dat een matras er na een aantal jaar slecht uit gaat zien. Niet alleen ziet het er niet fris uit, het is ook slecht voor onze gezondheid als we te lang op een vervuild matras slapen. Een simpel doekje eroverheen halen is dan ook niet voldoende om het vuil te verwijderen. Easy Stoffering staat graag voor u klaar om uw matras in Bleiswijk te reinigen met de beste technieken en materialen voor dieptereiniging.

Matras reinigen [pb-city]

Waarom uw matras in Bleiswijk laten reinigen?

’s Nachts zweten we redelijk veel: we verliezen iedere nacht een kwart tot soms wel twee liter vocht, waarvan 60% komt door transpiratie van de huid. U kunt u dan misschien wel voorstellen dat dit vocht langzaam maar zeker uw matras indringt, met als gevolg een zeer vervuild matras. Zo’n vochtige plek maakt het daarnaast tot dé perfecte broedplek voor de huisstofmijt. En honger krijgen de huisstofmijten ook niet, met alle losse huidschilfers die we in ons bed achterlaten zodra we ’s ochtends weer opstaan. Door uw matras in Bleiswijk regelmatig te laten reinigen door een professional, kunt u diverse gezondheidsproblemen gemakkelijk voorkomen. Een gereinigd matras zorgt voor een betere nachtrust, een betere hygiëne én uw matras gaat weer jarenlang mee. Genoeg redenen dus om Easy Stoffering in te schakelen voor het reinigen van uw matras in Bleiswijk .

Easy Stoffering: dieptereiniging van A tot Z

Easy Stoffering staat bekend om de efficiënte en milieuvriendelijke deepclean-techniek. Deze dieptereiniging injecteert het reinigingsmiddel in het matras en zuigt het daarna weer op, samen met alle viezigheid in het matras. Hierdoor is het matras niet alleen schoon aan het oppervlak, maar ook diep vanbinnen. Wij komen graag bij u langs om aan de slag te gaan met uw matras. Maak een afspraak via het contactformulier op onze website. Zo kunt u binnenkort weer genieten van de beste en schoonste nachtrust!

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

    Wij helpen u graag verder!

    Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

    Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!