Meubels stofferen Leiden

Easy Stoffering staat voor u klaar

Meubels stofferen Leiden

Heeft u kapotte meubels? Of passen uw huidige meubels na een verbouwing niet meer bij uw huidige interieur? Dat zijn geen redenen om uw meubels weg te doen! Kies voor de voordelige optie in plaats van het aanschaffen van een geheel nieuw interieur: herstoffering van uw inboedel! Samen met u kijken we naar uw persoonlijke wensen en gaan we opzoek naar stoffen die goed passen bij uw style in huis. Door de juiste combinatie van effen stoffen en prints creëren we de look die u zoekt. Op een professionele manier gaan we aan de slag met uw meubels stofferen in Leiden en omstreken. Heeft u een mooie klus voor ons? Neem dan gerust contact met ons op!

Meubels stofferen [pb-city]

Meer dan meubels stofferen Leiden

Wij geven uw meubels niet alleen een tweede leven door ze te (her)stofferen, u kunt bij ons voor veel meer diensten terecht. Zo zijn wij door de jaren heen ook expert geworden op het gebied van meubel- en tapijtreiniging. Wij gebruiken hiervoor speciale apparaten die tot diep in de stof kunnen reinigen. Zo zijn uw meubelstukken niet alleen op het oog een stuk schoner, maar zijn de bacteriën die diep in de stoffen zitten ook snel verledentijd! Wij doen dit voor zowel uw meubels als uw tapijt. Heeft u oude antieke meubels, hier is waarschijnlijk een grote emotionele waarde aangekoppeld. Wanneer deze antieke meubelstukken beschadigd zijn, kunnen onze specialisten ze weer restaureren. Bij Easy Stoffering kunt u terecht voor meer dan alleen meubels stofferen in Leiden en omstreken!

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Heeft u een mooie klus voor ons in het kader van antiekrestauratie, meubel-/tapijtreiniging of meubels stofferen in de buurt van Leiden ? Bel of mail ons, of vul het digitale contactformulier in dat u vindt op onze website. We staan u graag te woord en gaan met veel plezier voor u aan de slag!

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

    Wij helpen u graag verder!

    Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

    Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!