Meubelstoffeerder Leiden

Easy Stoffering staat voor u klaar

Meubelstoffeerder Leiden

De huizenprijzen zijn momenteel hoger dan ooit, wanneer u gaat verhuizen is er wellicht weinig budget over om een compleet nieuwe inrichting te kopen. Het herstofferen van uw meubels kan in dit geval een goede oplossing zijn. Hiervoor kunt u terecht bij Easy Stoffering, uw meubelstoffeerder in Leiden en omstreken. Door uw huidige inboedel, zoals uw bankstel, eetkamerstoelen, bed, fauteuil of poef te laten herstofferen, geeft u uw meubels een compleet nieuwe look. U kiest voor de voordelige variant op het aanschaffen van een volledig nieuwe inboedel. Uiteraard werkt ons ervaren team uitsluitend met de mooiste stoffen van de beste merken, zoals Giorgetti, Artifort, Leolux en Cassina. Kwaliteit gegarandeerd!

Meubelstoffeerder [pb-city]

Onze diensten

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het stofferen van de meubelen in uw woning, wij nemen ook grote projecten aan, zoals het stofferen van hotels en restaurants. We gaan met u rond de tafel en bepalen welke stoffen bij de style passen die u voor ogen heeft. We combineren rijke kleuren met mooie prints en toveren uw horecaonderneming om tot een prachtige plek voor een fijne overnachting of een heerlijk diner. De meubelstoffeerder van Leiden is ook specialist in het stofferen van jachten of caravans, hiervoor gebruiken we stoffen die onder andere bestemd zijn tegen vocht en warmte. We kijken goed naar uw persoonlijke wensen en voeren dit vervolgens door in de stoffering. Zo voelt uw weekend- of vakantieverblijf al snel als een tweede thuis!

Contact met de meubelstoffeerder in Leiden

Bent u particulier of zakelijk opzoek naar een professionele meubelstoffeerder? Dan bent u bij Easy Stoffering aan het juiste adres! Wij zijn u graag van dienst voor het stofferen, restaureren en reinigen van uw meubelen. Heeft u een klus voor ons of behoefte aan een passend advies? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

    Wij helpen u graag verder!

    Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

    Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!