Meubelstoffeerderij Leidschendam

Easy Stoffering staat voor u klaar

Meubelstoffeerderij Leidschendam

Bent u opzoek naar een goede meubelstoffeerderij in Leidschendam en omstreken? Dan bent u bij Easy Stoffering in Zoetermeer aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van (her)stofferen, restaureren en reiniging. Al vele jaren doen wij dit voor de particuliere consument en voor bedrijven. Veel mensen kloppen bij ons aan, wanneer hun meubels verouderd zijn, maar zij deze nog niet weg willen doen. Easy Stoffering geeft meubels namelijk een tweede leven. Past uw huidige bankstel na een verbouwing niet meer bij uw nieuwe interieur? Of zijn een zittingen van uw eetkamerstoelen door de jaren heen versleten? Wij bieden de oplossing! Met onze stoffen van de beste kwaliteit (her)stofferen wij uw complete inboedel, zo behoudt u uw vertrouwde meubels, maar creëert u tóch een geheel nieuwe look in uw woning!

Meubelstoffeerderij [pb-city]

Bijzondere opdrachten

Het team van Easy Stoffering heeft jarenlange ervaring in de wereld van stoffering, daarnaast proberen wij onze expertise altijd te verbreden en meer kennis op te doen. Zo kunt u niet alleen meer bij ons terecht voor het stofferen van uw bank, stoel of bed, maar nemen wij ook klussen aan zoals het volledig stofferen van caravans of jachten. Daarnaast zetten wij ons graag in voor grote projecten zoals het stofferen van de inboedel van restaurants, hotels en cafés. Antiek restauratie en het meubelreiniging vallen ook binnen onze werkzaamheden. Kortom: Easy Stoffering is dé meubelstoffeerderij in Leidschendam waar u voor veel verschillende opdrachten en projecten terecht kunt.

Plan een afspraak in met de meubelstoffeerderij van Leidschendam

Heeft u een mooie klus voor? Bijvoorbeeld voor een dieptereiniging van uw bank, het bekleden van uw bankstel of het herstofferen van uw complete inboedel? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar en staan u graag te woord. We hopen u snel van dienst te kunnen zijn!

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

    Wij helpen u graag verder!

    Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

    Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!