Stoel bekleden Waddinxveen

Easy Stoffering staat voor u klaar

Stoel bekleden Waddinxveen

Heeft u een stoel in uw woning die door de jaren heen is versleten? Dan betekent dit niet direct dat u dit meubelstuk kunt weggooien. In tegendeel! Door de stoel onder handen te laten nemen door de professionele stoffeerder van Easy Stoffering krijgt hij een tweede leven. Uw stoel bekleden in Waddinxveen en omstreken, doet u het beste bij ons. Wij hebben jarenlange ervaring in de wereld van meubelstoffering, meubelrestauratie en meubelreiniging. Easy Stoffering gaat en staat voor het duurzaam gebruik van uw meubels en daarom steken we uw inboedel graag in een compleet nieuw jasje! Benieuwd naar ons werk? Bekijk hier

Restauratie en reiniging

Naast het enkel stofferen van meubels, hebben wij van antiekrestauratie ook onze expertise gemaakt. Hierbij is precisie een must, vaak zijn antieke meubelen namelijk erg kwetsbaar wegens hun leeftijd en het materiaal dat tientallen jaren geleden is gebruikt bij de productie van de meubelen. Een antieke stoel bekleden Waddinxveen en daarbij ook het hout repareren? Wij doen dit met veel plezier! Heeft u wel eens nagedacht over het reinigen van uw meubelen? U kunt zich wellicht voorstellen dat zich veel bacteri├źn schuilhouden in uw bankstel, stoelen, tapijt of bed. Het is een slimme keuze om eens in de zoveel tijd een professionele dieptereiniging van uw inboedel te laten uitvoeren. Uiteraard kunt u ook hiervoor terecht bij Easy Stoffering!

Oude stoel bekleden in Waddinxveen en omstreken? Bel ons!

Uw oude stoelen in een nieuw jasje steken? Geef ze een tweede leven en laat ze herstofferen door de specialisten van Easy Stoffering in Zoetermeer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden en bespreken we uw persoonlijke wensen. U kunt ons bellen of mailen, we staan u graag te woord!

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

    Wij helpen u graag verder!

    Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

    Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!