Stoel opnieuw laten bekleden Delft

Easy Stoffering staat voor u klaar

Stoel opnieuw laten bekleden Delft

Stoelen worden veelvuldig gebruikt, of het nu gaat om eetkamerstoelen of een fauteuil. Het is dan ook niet zo gek dat uw stoel(en) tekenen van gebruik van vertonen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan krassen in de stof, diepe geulen waar de vulling kapot is en vlekken. Door de stoel onder handen te laten nemen door de professionele stoffeerder van Easy Stoffering, zorgt u er echter voor dat uw stoel nog jarenlang meekan! Uw stoel opnieuw laten bekleden in Delft en omstreken, doet u het beste bij ons.

Stoel opnieuw laten bekleden [pb-city]

Het proces

Het opnieuw bekleden van een meubelstuk is specialistisch werk. Dit komt omdat er meer dan alleen stofferen aan te pas komt. Naast het enkel stofferen van meubels, hebben wij van antiekrestauratie ook onze expertise gemaakt. Hierbij is precisie een must. Daarom bent u bij ons verzekerd van een goed eindresultaat, met respect voor behoud van eventuele antieke elementen. Nóg beter dan het opnieuw laten bekleden van uw stoel in Delft is om schade aan uw stoel te voorkomen. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor het regelmatig laten uitvoeren van een professionele dieptereiniging van uw inboedel. Uiteraard kunt u ook hiervoor terecht bij Easy Stoffering!

Uw stoel in Delft opnieuw laten bekleden? Easy Stoffering staat voor u klaar!

Kortom: voor het opnieuw laten bekleden van uw stoel in Delft bent u bij Easy Stoffering aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in de wereld van meubelstoffering, meubelrestauratie en meubelreiniging. Easy Stoffering gaat en staat voor het duurzaam gebruik van uw meubels en daarom steken we uw inboedel graag in een compleet nieuw jasje! Benieuwd naar ons werk? Bekijk hier een aantal van onze voor-en-na-foto’s! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden en bespreken we uw persoonlijke wensen. U kunt ons bellen of mailen, we staan u graag te woord!

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

    Wij helpen u graag verder!

    Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

    Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!