Stoel reinigen Pijnacker

Easy Stoffering staat voor u klaar

Stoel reinigen Pijnacker

Uw eetkamerstoelen krijgen heel wat te verduren. Gemorste dranken en etenswaren kunnen – jammer genoeg – diepen sporen achterlaten, ook al lijkt de vlek zo goed als weg. Dit komt omdat dit vuil dieper in de stof kan dringen, wat niet meer te verwijderen is aan het oppervlak. De oplossing: een dieptereiniging door een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf met verstand van zaken. Easy Stoffering staat graag voor u klaar om uw stoel of stoelen en andere gestoffeerde meubels in Pijnacker op professionele wijze te reinigen.

Stoel reinigen [pb-city]

Het reinigingsproces

De eerste stap bij het reinigen van uw stoel of fauteuil in Pijnacker is de voorbehandeling. De hardnekkige vlekken worden ingespoten met een 100% biologisch en afbreekbaar reinigingsproduct en verspreid over de vlek met een borstel, zodat de vuildeeltjes los kunnen weken. Vervolgens wordt een ander reinigingsproduct over de stoel gesproeid en vervolgens weer opgezogen. Hierdoor worden de veroorzakers van de vlek en overige vuiltjes (zoals huidschilfers) van de stoel verwijderd. Wanneer de stoel eindelijk droog is, kunt u zien wat een verschil de dieptereiniging heeft gemaakt. Door uw stoel goed te onderhouden, kunt u de levensduur ervan aanzienlijk worden verhoogd. Daarom is het verstandig om eens in de paar jaar uw stoel in Pijnacker professioneel te laten reinigen. Zo bent u er zeker van dat uw stoelen zo schoon mogelijk zijn en dus zo lang mogelijk meegaan!

Zorg goed voor uw stoel in Pijnacker en laat ‘m reinigen door Easy Stoffering

Easy Stoffering zorgt er graag voor dat uw stoel, fauteuil of ander gestoffeerd meubel er weer als nieuw uit komt te zien. Afhankelijk van de soort en hevigheid van de vlek en de stof maken wij gebruik van onze milieuvriendelijke en efficiënte reinigingstechnieken. Hiermee bent u ervan verzekerd dat er geen onnodige schade kan ontstaan aan de stof van uw stoel. Maak nu uw afspraak en geniet zo snel mogelijk weer van uw schone en frisse stoel(en)!

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

    Wij helpen u graag verder!

    Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

    Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!