Tapijt reinigen Delft

Easy Stoffering staat voor u klaar

Tapijt reinigen Delft

Veel mensen hebben een tapijt liggen in bijvoorbeeld de slaapkamer: het straalt warmte uit en is daarnaast ook een mooie toevoeging in het interieur. Het welbekende nadeel van tapijten is wel dat vuil zich makkelijk in het tapijt kan nestelen – en er niet meer uit komt, ook niet met de stofzuiger. Het is echter wel belangrijk om uw tapijt schoon te houden, zodat huisstofmijten geen kans hebben. Wel zo hygiënisch! Easy Stoffering komt graag bij uw langs om uw tapijt in Delft te reinigen middels dieptereiniging.

Tapijt reinigen [pb-city]

Dieptereiniging: waarom en hoe werkt het?

Het reinigen van tapijten in Delft is een specialistisch klusje. Tapijten zijn er in verschillende soorten en maten, en niet elk reinigingsmiddel werkt op elk tapijt. Daarnaast werkt een reingingsmiddel ook niet zo goed op die ene vlek, maar juist wel weer op een andere vlek. Als er bijvoorbeeld sprake is van hevige inloopvervuiling – vervuiling die diep in de stof is getrokken – moet deze vlek anders behandeld worden dan de rest van het tapijt, waar minder vuil aanwezig is. Alleen zo bent u ervan verzekerd dat uw tapijt niet onnodig beschadigd raakt. Er worden verschillende reinigingsmiddelen ingezet, afhankelijk van de situatie. Vervolgens worden deze reinigingsmiddelen geïnjecteerd in het tapijt en weer opgezogen, samen met al het vuil die in het tapijt te vinden was. Vervolgens moet het tapijt nog even drogen. Zie daar het verschil!

Zorg goed voor uw tapijt in Delft en laat het reinigen door Easy Stoffering

Easy Stoffering staat bekend om de efficiënte en milieuvriendelijke deepclean-techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat het tapijt niet alleen schoon wordt aan het oppervlak, maar ook diep vanbinnen. De specialisten van Easy Stoffering weten precies welk middel het beste werkt voor welke vlek en op welk type tapijt. Wij komen graag bij u langs in Delft om uw tapijt te reinigen. Zo kunt u binnenkort weer genieten van een heerlijk schoon en frisgeurend tapijt! Maak uw afspraak via het contactformulier op onze site.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

    Wij helpen u graag verder!

    Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

    Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!