Vloerkleed reinigen Leiden

Easy Stoffering staat voor u klaar

Vloerkleed reinigen Leiden

Veel Nederlandse huishoudens hebben wel een of meerdere vloerkleden in hun huis. Niet zo gek, want een vloerkleed maakt het een stuk gezelliger binnenshuis en brengt daarnaast ook warmte mee. Ook onze huisdieren kunnen heerlijk genieten van een lekker kleedje. Het is echter ook een bron van stofresten, huidschilfers en ander vuil, zoals losse haren van uw hond of kat en modder van de pootjes. Het kan dan zeker geen kwaad om uw geliefde vloerkleed in Leiden regelmatig te laten reinigen door een professional. Zo blijft het kleed namelijk langer mooi en kunt u er langer van genieten!

Vloerkleed reinigen [pb-city]

Dieptereiniging: waarom en hoe werkt het?

Een doorsnee vloerkleed is een verzamelplaats voor vrijwel alles waar huisstofmijten van houden. De honderdduizenden micro-organismen die in uw vloerkleed leven zorgen ervoor dat deze kleine beestjes het prima vol kunnen houden op uw kleed. Het gevolg: een vies vloerkleed dat ook nog eens tot lichamelijke klachten kan leiden, zoals huisstofmijtallergie en huidproblemen. Tegelijk met het verwijderen van bacteriën, huisstofmijt en andere ongewenste lichamelijke of (huis)dierlijke restjes zorgen wij ervoor dat uw vloerkleed weer het frisse, schone en mooie middelpunt van uw woning wordt. Dieptereiniging gaat verder dan het oppervlak alleen en het reinigingsmiddel dringt binnen tot de kern van het vloerkleed. Vervolgens wordt het middel er weer uitgezogen, samen met al het andere vuil. Zelfs geurtjes kunnen hiermee worden verwijderd. Kortom: laat uw vloerkleed in Leiden reinigen door de professionals van Easy Stoffering!

Zorg goed voor uw vloerkleed in Leiden en laat het reinigen door Easy Stoffering!

Easy Stoffering staat bekend om de efficiënte en milieuvriendelijke deepclean-techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat het vloerkleed niet alleen schoon wordt aan het oppervlak, maar ook diep vanbinnen. Wij komen graag bij u langs in Leiden om uw vloerkleed te reinigen. Maak een afspraak via het contactformulier op onze website. Zo kunt u binnenkort weer genieten van de warmte en gezelligheid die het vloerkleed u en uw woning biedt!

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

    Wij helpen u graag verder!

    Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

    Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!